Представителите на всички знаци на зодиака имат различни черти на

...
 
Представителите на всички знаци на зодиака имат различни черти на
Коментари Харесай

Стереотипи за всеки знак от зодиака, на които не трябва да вярвате

 

Представителите на всички знаци на зодиака имат разнообразни черти на характера. За доста от тях са измислени стандарти, на които не трябва да се има вяра.

 

Овните са упорити, Близнаците са несериозни, а Девите са същински „ сухари “. Това са стандарти, които се се забили в съзнанието на хората, откакто хороскопите станаха известни. По предписание сходни изречения постоянно са извадени от подтекста и нямат нищо общо с действителното положение на нещата.

Вижте стериотипите на  всеки знак от зодиака на които не би трябвало да вярвате 

 

Овен

Вторият най-популярен стандарт след упоритостта е митът за агресивността на Овена. Някои хора са сигурни, че знакът на Огъня постоянно е подготвен да влезе в спор.

Всъщност представителите на този знак не обичат да псуват и още повече не желаят кавги. Подобен стандарт се появи и вследствие на упоритостта на Овните, които постоянно се стремят да реализират резултати допустимо най-бързо.

 

Телец

Мнозина са сигурни, че Телецът е доста ленив. Този стандарт се е появил вследствие на обстоятелството, че представителите на този знак ценят комфорта и като цяло са доста по-бавни в живота. Ако обаче земен знак отделя повече време, това не значи, че не прави нищо – Телците избират да отделят повече време на дадена задача, само че ще я изпълнят доста деликатно.

 

Близнаци

Някои решително назовават Близнаци най-фриволният знак на зодиака, само че това е единствено частично правилно. Наистина, двойният въздушен знак в действителност от време на време е лекомислен, само че има и втора страна.

Концентрирани, невъзмутими, рационални – това е другата страна на Близнаците, която обаче те доста рядко демонстрират.

 

Рак

Раците в действителност са много прочувствени, само че в случай че желаят, могат много да управляват възприятията си. Въпреки това, представителите на този знак не обичат да лимитират проявата на страсти и по тази причина не е изненадващо, че мнозина ги считат за прекомерно чувствителни.

 

Лъв

Лъвовете обичат да бъдат център на внимание, харесват го и го одобряват за даденост. Това обаче не прави огнения знак лакомец! Лъвовете са подготвени на всичко, с цел да оказват помощ на околните си и на тези, които са им скъпи. Факт е, че не всеки може да влезе в листата на околните до царствения знак и точно на тях те наподобяват егоисти и самонадеяни.

 

Дева

Мнозина възприемат Девите като перфекционисти, които са доста придирчиви към другите. Представителите на този знак не схващат за какво заслужават такива етикети. В личните си очи те просто се пробват да създадат този свят по-добро място и никога не желаят да се постановат на хората и да подлагат на критика решенията им.

 

Везни

Везните се считат за най-нерешителния знак на зодиака. Причината за появяването на сходен стандарт е, че на въздушният знак му лишава повече време да вземе решения, спрямо останалите.

Везните деликатно обмислят настоящата обстановка, пробвайки се да схванат и двете страни и едвам по-късно да вземат решение. Не е изненадващо, че те наподобяват мудни и подозрителни на другите хора.

 

 

Скорпион

Един от най-любопитните стандарти е обвързван със Скорпионите. Мнозина считат, че този знак е привързан към телесните удоволствия. Скорпионът в действителност може да се смята за доста сетивен, само че в действителност той жадуват за обич, деликатност, доверие и сътрудник, за който да отвори сърцето си.

 

Стрелец

Най-популярният мит за Стрелците са стандартите за тяхната лекомисленост. Твърди се, че знакът на огъня се опасява от сериозна връзка. Представителите на този знак в действителност са доста свободолюбиви, само че това не значи, че заобикалят отговорността. Просто Стрелците се нуждаят от сътрудник, който споделя техния интерес към света и тогава ще са подготвени да основат семейство и да се оженят.

 

Козирог

Козирозите се считат за консерватори и са упреквани, че не одобряват новостите. Всъщност знакът на Земята е доста рационален – той в действителност може да откаже всички нововъведения, само че единствено в случай че ги смята за неефективни.

Причината за това отношение към живота се крие в строгия самоконтрол на Козирозите. Те предявяват високи условия към себе си.

 

 

Водолей

Водолеите имат репутацията на ​​хора, на които не може да се има вяра заради непостоянството им. Днес въздушният знак споделя едно, а на следващия ден ще направи нещо напълно друго. За самите Водолеи всичките им дейности са разумни и разбираеми. Те просто не обичат да изясняват какво ги е предиздвикало да трансформират мнението си.

 

Риби

Мнозина заобикалят общуването с Риби, тъй като имат вяра, че те „ не са от този свят “. Това частично е правилно – знакът на Водата е потънал във вътрешния си свят и от време на време може да е мъчно да се стигне до него.

Този стандарт обаче не постоянно важи за всички Риби. Най-често те се интересуват от външния свят, елементарно поддържат разговор и се стремят да приказват със събеседника. Едва откакто знакът на Водата е изразходвал доста сила за другарство с другари, той може да се отдръпна в себе си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР